Nieuws

 • Laan Heiloo zet in op informeren en inspireren 24-2-2020

  Digitaal met een persoonlijke touch  (Bron: Vakblad IJs!; tekst: Naomi Heidinga | foto's: bezichtiging.net/Maarten-Bas van Driel)

  Inspireren en informeren, dat worden twee belangrijke pijlers voor Laan Heiloo. Daarmee wil het bedrijf zich
  onderscheiden en meerwaarde bieden aan zijn klanten. Die meerwaarde zit ‘m ook in het doorvoeren van digitale
  verbeteringen. Zo wordt de website vernieuwd en vanaf 1 maart gaat de nieuwe webshop online. “Dan kan men op elk gewild moment bestellen, zelfs om 3 uur ’s nachts”, aldus Charlotte Beek van de afdeling marketing en communicatie. “De snelle levering, iets waar Laan Heiloo om bekend staat, blijft daarbij behouden. Op werkdagen vóór 12 uur bestellen, betekent de volgende werkdag in huis.”


 • Introductie nieuwe webshop 1-2-2020
  Vol trots presenteren wij je graag onze nieuwe webshop. Komend ijsseizoen kun je jouw bestellingen gemakkelijk en snel via onze webshop bestellen.

 • Laan Heiloo verwelkomt je graag weer op Bakkersvak 2020 31-1-2020

  De 9e editie van vakbeurs Bakkersvak vindt plaats op 1, 2 en 3 maart 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Drie dagen vol inspiratie voor de ambachtelijke bakker, patissier, chocolatier en ijsbereider.

 • Diverse thema workshops 7-1-2020
  Dit jaar organiseert Laan Heiloo weer een divers aantal workshops in het najaar en voorafgaand aan het hoogseizoen. De workshops hebben als doel om jouw kennis te vergroten en wij willen je als klant vooral inspireren en nieuwe ideeën geven voor het komende seizoen.

 • Verfrissend ijsseminar voor starters en gevorderden 5-12-2019

  (Bron: Vakblad IJs!; tekst: Clara Bloemhof | foto's: bezichtiging.net/Maarten-Bas van Driel)

  Inspirerend, verfrissend en familiair. Zo vatten de deelnemers aan het jaarlijkse ijsseminar van Laan Heiloo en Valmar Nederland het event samen. De ene ijsbereider is er al 12 jaar trouwe gast en ziet het als een enerverende afsluiter van het ijsseizoen. Een ander is nieuw in het vak en neemt alle handige tips en trucs als een spons op. Deze 14e editie is het aan MEC3-maestro Francesco Giordano de taak om de deelnemers te verrassen. Dat lukt onder andere met het demonstreren van de vele toepassingen van MEC3’s beroemde Quella Family range. 

Aan het laden
Aan het laden